Sport zondag: Singelloop Breda, rentree PSV'er Narsingh en hockey

5 oktober 2013 om 18:22
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder meer atletiek, voetbal en hockey.
Geschreven door

Darts: Van Gerwen strandt in halve finalesDarter Michael van Gerwen is zondag bij het Players Championship in het Ierse Dublin gestrand in de halve finales. Mighty Mike uit Vlijmen verloor van de Schot Peter Wright: 4-6. De eindzege ging naar Raymond van Barneveld.
IJshockey: dikke zege TrappersDe ijshockeyers van Destil Trappers hebben een monsterscore geboekt tegen Geleen. De Tilburgers trokken met maar liefst 10-1 aan het langste eind. Trappers is sowieso op schot: eerder deze week werd Dordrecht ook al met dubbele cijfers aan de kant gezet: 11-2.
Hockey: OZ en Den Bosch winnenMink van der Weerden heeft de hockeymannen van Oranje Zwart hoogstpersoonlijk langs koploper Amsterdam geleid. Het strafcornerkanon scoorde vijfmaal: 5-3. HC Den Bosch won ruim van Schaerweijde (5-0), terwijl HC Tilburg met 1-5 werd verslagen door Pinoké.
Debutant wint SingelloopEmmanuel Oliaulo heeft zondag bij de Singelloop in Breda de halve marathon op zijn naam geschreven. De Keniaan maakte zijn debuut op die afstand. Khalid Choukoud uit Den Haag verraste met de tweede plaats, de Keniaan Eliud Tarus eindigde als derde.
Rentree NarsinghLuciano Narsingh heeft zijn rentree gemaakt bij Jong PSV. De international speelde in het uitduel met Achilles'29 in de Jupiler League één helft. Narsingh kwam door een zware knieblessure lange tijd niet in actie. De club uit Groesbeek won het duel met 3-2.
Hockeyvrouwen: gelijkspel HC Den BoschDe hockeyvrouwen van HC Den Bosch hebben in de Hoofdklasse gelijkgespeeld tegen Laren. De topper eindigde in 2-2. Oranje Zwart uit Eindhoven verloor met 2-1 bij Amsterdam en MOP uit Vught kreeg billenkoek van SCHC: 5-0.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.