Viktor& Rolf in speciale editie modeblad Vogue

10 oktober 2013 om 03:00
nl
Modeblad Vogue heeft donderdagavond een speciale editie gepresenteerd met Viktor& Rolf. De Brabanders vieren dit jaar hun twintigjarig bestaan als ontwerpersduo.
Geschreven door

De novembereditie van het blad is een grote special met liefst 51 pagina's met een selectie van het oeuvre van en een interview met Viktor Horsting uit Geldrop en Rolf Snoeren uit Dongen. Ook staan er interviews in met hun moeders, die vanaf het begin bij elke show zijn geweest.
'Geen fetisj voor celebrities'Viktor& Rolf waren vanwege hun jubileum donderdagavond ook te gast bij het actualiteitsprogramma De Wereld Draait Door. Daarin stonden zij onder andere stil bij de jurken die ze voor beroemdheden hebben gemaakt, onder andere voor de Amerikaanse popsterren Lady Gaga, Rihanna en Madonna.
"We vinden het heel leuk, want het is belangrijk om gezien te worden en gedragen te worden door de juiste mensen. Maar we hebben niet zo'n fetisj voor celebrities eerlijk gezegd", bekent Viktor. "We vinden het wel heel leuk om mensen te kleden waar we een band mee hebben, die we zelf bewonderen."
Golden GlobeToch raakt het de ontwerpers wel als een beroemdheid hun kleding raakt. Dat gebeurde vooral bij Natalie Portman, toen ze een Golden Globe in ontvangst nam. Viktor: "Dat was vooral leuk omdat ze ons had gevraagd. Met celebrities is het heel vaak zo dat ze kleren laten komen en pas vijf minuten van tevoren beslissen. Dit was een commitment."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.