Lucille Werner wil naakte deelnemers in Lingo, naturisten willen ballenbak naar buiten

15 oktober 2013 om 22:51
nl
Lucille Werner zoekt mensen die naakt Lingo willen spelen. De Eindhovense tv-presentatrice vraagt mensen zich via de website van de TROS op te geven. Als er genoeg aanmeldingen zijn, wordt het programma 1 juni volgend jaar op tv uitgezonden. Dan is het Nudistendag.
Geschreven door

Volgens een woordvoerder kiest de TROS wel vaker onderwerpen en thema's waarbij ze kunnen aanhaken. Zo stond Lingo ook al eens in het teken van tweelingen, doven en laaggeletterdheid. "We willen laten zien dat Lingo er voor iedereen is." Volgens de woordvoerder is 'Nudistenlingo' een idee van Werner zelf.
De minimumleeftijd om mee te mogen doen is achttien jaar. Of Werner zelf ook uit de kleren gaat, zegt de omroep niet. Volgens de TROS wordt de eventuele uitzending 'integer aangepakt'.
In de vrije natuurDe Naturisten Federatie Nederland moet wennen aan het idee van een 'Nudistenlingo'. "Naturisten willen het liefst de natuur in, met mooi weer", vertelt Henk Jan Kamerbeek. Hij oppert er dan ook voor om de uitzending in de vrije natuur op te nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.