Bebloede sokken en verdwaald maandverband: de nacht van een Tilburgse horecaportier in elf minuten

2 november 2013 om 17:33
nl
Tot diep in de nacht staan ze er. Gehuld in donkerblauwe jassen, met portofoons in de aanslag. Uren en uren bewaken ze de goede orde, terwijl de tap binnen aan één stuk door openstaat. De horecaportiers van Café Philip in Tilburg maken tijdens een gemiddelde werknacht de gekste dingen mee. De hoogte- en dieptepunten zijn nu in een filmpje vastgelegd.
Geschreven door

De portiers moeten zich elke avond weer opnieuw in steek- en kogelwerende vesten hijsen, maar wij kunnen nu gewoon vanuit onze luie stoel een avondje met hoofdportier Paul mee op pad. Er is namelijk een mini reality-docu over de Tilburgse portiers gemaakt, waarin hun leven op Hollywood-achtige wijze door een spectaculaire voice-over wordt beschreven.
Mannen van de NachtVan met bloed doordrenkte sokken door een glaswond tot verdwaald maandverband op de rug van een dronken levensgenieter: de Mannen van de Nacht kijken nergens meer van op en hebben voor elke situatie een oplossing.
Het ene moment is een portier de stoere bonk spieren die de ingang bewaakt en verwarde dronkenlappen wegstuurt. Nog geen vijf minuten later meet hij zich de rol aan van begripvolle redder in nood, als hij de ex-vriend van een huilend meisje vakkundig buiten de deur zet.
Kortom, dat wil je zien.
[Youtube:body:http://youtu.be/2eki7rSUUkg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.