Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft in Thailand langgezochte pedoseksueel opgespoord

14 november 2013 om 19:51
nl
Mede door toedoen van de Eindhovense misdaadverslaggever John van den Heuvel is de internationaal gezochte pedoseksueel Pascal G. uit Goor opgepakt in Thailand. Al twaalf jaar werd er naar de man gezocht. Van den Heuvel verbleef de afgelopen anderhalve week in Thailand. "Mede dankzij mijn team wist ik hem op te sporen."
Geschreven door

Aan RTL Boulevard vertelt John over de zoektocht, die volgend jaar te zien zal zijn in zijn nieuwe programma. "Hij zat in een luxe villa op een afgesloten leefgemeenschap. Daar hebben we hem uiteindelijk gevonden."
'Bezwangeren stiefdochter'Pascal G. zou onder meer in 2001 zijn toen elfjarige stiefdochter hebben verkracht en bezwangerd. Zelf beweert Pascal dat hij onschuldig is. Van den Heuvel heeft hem een DNA-test voorgelegd, maar die weigerde Pascal.
In eerste instantie kon Pascal G niet worden uitgeleverd, omdat er geen uitleveringsverdrag is tussen Nederland en Thailand. Zondag heeft Nederland zijn paspoort ongeldig laten verklaren. Hierdoor is hij illegaal in Thailand en kon hij het land uit worden gezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.