Sint zit er ook wel eens naast, het grote Sinterklaascadeaus ruilen is begonnen!

EINDHOVEN - Toegegeven, Sinterklaas is ook de jongste niet meer en door het slechte weer kan luisterpiet nog wel eens iets verkeerd opgevangen hebben. Feit is dat de dag na pakjesavond de verkoop- en ruilsites op internet volstromen met de verkeerde cadeautjes uit Brabant. Een selectie.
Sint, kom op, dit kan echt niet. Je geeft een meisje uit Breda geen blauw cadeautje. Deze minispelcomputer moet roze zijn! Echt, hoe moeilijk kan het zijn.

Negentien gehaakte mutsen
Op sommige sites kun je het cadeau kopen, op anderen kun je het ruilen. Op de site van Tilburger Hans Priems kun je ze ook weggeven. Helemaal in de sinterklaastraditie. Daarom biedt deze mevrouw uit Beek en Donk negentien gehaakte mutsen aan voor het goede doel. Noodlijdend Groenland schijnt al interesse te hebben getoond.

Twee unieke paraplu's
Ook met ruiladvertenties gaat het er om hoe je ze aanbiedt. Misschien slim om deze aanbieder uit Tilburg uit te leggen dat als je 'twee unieke paraplu's' aanbiedt, ze zo uniek niet meer zijn. Een kleur is onderscheidend, maar maakt een paraplu niet uniek.

Je zou denken dat je van draken er nooit genoeg kan hebben. Misschien dat daarom deze aanbieder uit Bergen op Zoom een Chinese drakendoder van Playmobil kwijt moet. Ze hebben er al één en Sinterklaas heeft geen bonnetje. Van drakendoders moet je er niet teveel hebben, dan hou je geen draak meer over.

Amerigo onbestuurbaar?
Sommige mensen zijn wel erg slechts bediend door de bisschop van Myra. Bij Hanne uit Oosterhout heeft de luisterpiet paardenuitwerpselen in zijn oren gehad. Zij biedt op de nog redelijke lege cadeauruilsite maar liefst acht cadeaus aan die volledig de plank missloegen. Zit vast iets voor je bij.

Okee, niet uit Brabant, maar zo opmerkelijk dat hij wel in het lijstje moet. Bij sommige cadeaus zijn ze niet gegeven, maar waarschijnlijk per ongeluk door de sint achtergelaten. De storm van donderdag zorgde dat Amerigo zijn hoofdstel kwijtraakte ergens op de daken van Vlissingen. Hij is te ruilen. Een pond winterpeen is al een aannemelijk bod.
Meer over dit onderwerp:
sinterklaas cadeaus ruilen marktplaats pakjesavond