Sport dinsdag met de versnelde rentree van Marianne Vos en prijs tennistalent Indy de Vroome

17 december 2013 om 08:13
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag de vervroegde rentree van Marianne Vos, een prijs voor tennisster Indy de Vroome en de verlenging van het contract van Anthony Lurlings.
Geschreven door

Rentree VosEen week eerder dan gepland maakt Marianne Vos haar rentree in het veldridcircuit. De wielrenster uit Meeuwen liet via Twitter weten zondag al aan de start te verschijnen bij de wereldbekerwedstrijd in het Belgische Namen.
TennistalentIndy de Vroome heeft uit handen van Sjeng Schalken de Telegraaf-talent van het Jaar-trofee ontvangen. Een vakjury ziet in haar het grootste tennistalent van Nederland. De 17-jarige Cromvoirtse steeg dit jaar bijna vierhonderd plaatsen op de wereldranglijst. Ze staat nu op positie 254. De Vroome komt deze week uit op het NK Masters in Rotterdam.
Lurlings blijft bij NACAnthony Lurling blijft nog een jaar bij NAC Breda, ondanks de bedenkingen van zijn criticasters. Dat meldt het Brabants Dagblad. "Niet zo lang geleden was ik de held, nu zou ik er geen hout meer van kunnen? Voor mij onbegrijpelijk", zegt de Bosschenaar "Dan denk ik: 'Godverdomme, het is nog niet over hé.' Als ik niet zou willen inzien dat ik verleden tijd ben, kan ik me het voorstellen. Dat is echter niet het geval. Ik ga het tegendeel bewijzen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.