Albert Verlinde niet blij met Evert Santegoeds: 'Hij wil niet dat het goed komt tussen Onno en mij'

CROMVOIRT - Entertainmentdeskundige Albert Verlinde uit Cromvoirt heeft zich dinsdagmorgen bij radiostation Q-music kritisch uitgelaten over zijn conculega Evert Santgoeds. Al dagen is Verlinde het gesprek bij Shownieuws vanwege zijn man Onno Hoes. "Het lijkt wel of Evert niet wil dat het goed komt tussen mij en Onno. Hij blijft maar doorgaan."
Hoes, de man van Albert Verlinde, werd twee weken geleden zoenend gezien in een hotellobby met de 24-jarige Ruud Schepers. Show Laat bracht als eerste het nieuws naar buiten. De laatste tijd besteedt het programma veel aandacht aan de zaak, onder andere met entertainmentdeskundige Evert Santegoeds uit Helmond. 

Lang weekend Knokke
Bij Q-music vertelde Verlinde dat hij afgelopen weekend met Onno naar de Belgische badplaats Knokke is geweest. "Dat was een fantastisch weekend. Daar hadden Onno en ik veel tijd om met elkaar te praten. We hebben besloten dat we samen door willen als stel. Maar als ik maandagavond naar Show Laat kijk, zie ik Evert Santegoeds vertellen dat er veel spanning was het laatste weekend, iets wat juist niet het geval was." 
Volgens Albert Verlinde mag Shownieuws wel eens een ander onderwerp kiezen om te behandelen. "Als ik dag in dag uit hetzelfde zou behandelen zou ik ermee moeten stoppen van mijn eindredacteur. Aangezien RTL Boulevard ruim drie keer zoveel kijkers heeft dan Show Laat, doen wij het kennelijk toch beter. Je moet wel weten wat je kijker interessant vindt. Hier zitten ze niet op te wachten."

Crisisoverleg
Woensdag hebben fractievoorzitters en Onno Hoes crisisoverleg over de ontstane situatie