Kerstverhaal 2013: Het wordt een roze kerst!

EINDHOVEN - Kerstmis zou Kerstmis niet zijn zonder de Grote Kristian en Maarten Soete Inval Kerstbrunch met Ballen Show (maar dat past niet op Teletekst). Elk jaar offeren presentatoren Kristian Westerveld en Maarten Kortlever hun kerst op om samen te brunchen met de luisteraar. Daarbij krijgen ze hulp van radiodichter Martijn Neggers uit Tilburg.
Dit jaar alweer voor de vijfde keer op rij, dus een lustrum!

De ingrediënten zijn, net als met kerst, traditioneel. Er wordt gebeld met pastoor Schilder, het weer wordt weer doorgenomen met weerman Reinout en tussendoor zijn er verhaaltjes en gedichten van Martijn. En we draaien natuurlijk alleen maar kerstmuziek.

Roze kerstverhaal
Het klapstuk is toch wel het jaarlijkse hoorspel. Het kerstverhaal wordt nagespeeld en blijkt ieder jaar anders dan anders te zijn. Zo speelde het al eens in Brabant. Twee jaar geleden was het nog een Griekse tragedie en vorig jaar speelde het kerstverhaal zich af bij de Maya's.

Dit jaar is het kerstverhaal roze. Je kunt het nu al beluisteren of wachten tot de kerstdagen. Op eerste en tweede kerstdag is het tussen 12 en 14 uur op de radio te horen. Er geldt overigens een waarschuwing voor flauwe humor…