Kerstuitzending Kamer van Brabant vanuit Spoorzone Tilburg

26 december 2013 om 11:00
nl
De line-up van Kamer van Brabant is er weer eentje om je vingers bij af te likken. Donderdagavond op tweede kerstdag ontvangt gastheer Merlijn Passier in een speciale kerstuitzending weer tal van bekende en kleurrijke Brabanders. De uitzending komt vanuit de Spoorzone in Tilburg.
Geschreven door

Zo vertelt Gerrit Poels, in Tilburg bekend als Pater Poels, over zijn nachtelijke fietstochten door de stad, waar hij behoeftigen brood brengt. In de uitzending vertelt hij waarom hij dit doet en wat voor soort mensen zijn hulp nodig hebben.
Marjan Strijbosch en Marian PetersOok komt Marjan Strijbosch langs om te vertellen over haar leven als modediva en komt de kijker dankzij Marian Peters alles te weten over insecten.
Net als bij de vorige uitzendingen schuiven vaste gasten rapper Fresku (rapper) en Karin Bruers weer aan. Marlon Kicken is de plaatsvervangende sidekick van Björn van der Doelen.
UitzendtijdenDe tijdstippen van de uitzending zijn als volgt: 08.18 / 09.21 / 10.24 / 11.27 / 12.30 / 13.33 / 14.36 / 15.39 / 16.42 / 17.48 uur. ’s Avonds vanaf 18.45 uur, daarna ieder uur herhaald. Via uitzending gemist kun je de aflevering terugkijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.