Organisatie Bigger Better Brabant NYE door het stof na stortvloed aan klachten

2 januari 2014 om 15:43
nl
De organisatie Bigger Better Events heeft donderdag excuses aangeboden na klachten over Bigger Better Brabant. Over een eventuele tegemoetkoming, waar honderden bezoekers voor pleiten, wil de organisatie niet uitweiden.
Geschreven door

Bezoekers van Bigger Better Brabant NYE in de Brabanthallen in Den Bosch klagen over het oud en nieuwfeest. Lange wachtrijen voor de bar en de kassa's, smerige toiletten en 'lui' personeel zorgden voor frustratie. Enkele bezoekers die hun geld terug willen, hebben een Facebookpagina opgericht die al honderden likes heeft.
Hoger kwaliteitsniveauVia een verklaring op Facebook biedt Bigger Better Events excuses aan. "Bigger Better Events is zich er van bewust dat verschillende facilitaire gelegenheden als toiletten, muntenverkooppunten en een aantal barren aan een hoger kwaliteitsniveau hadden moeten voldoen."
De organisatie zegt in de toekomst meer rekening te houden met de genoemde klachten. Over enkele weken vindt er een evaluatie plaats met Libéma, dat de Brabanthallen verhuurt. Pas dan moet blijken of er concreet iets verandert. "Wij trekken het boetekleed aan", legt woordvoerder Ryan Rijger uit.
Geen geld terugHet feest was de eerste editie van Bigger Better Brabant NYE, een samenwerking tussen organisatie Bigger Better en televisiezender Veronica. Onder meer The Partysquad, The Flexican en MC Sef traden op. Met 7000 bezoekers was het evenement uitverkocht.
Vooralsnog lijkt het er op dat ontevreden bezoekers geen geld terugkrijgen. Daarover staat niets in de verklaring. Rijger, die het bij de verklaring wil laten, zegt dat ontevreden bezoekers een mailtje kunnen sturen en vervolgens uitleg krijgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.