Video

Overvallers vertillen zich aan muntgeld automatenhal Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven

6 januari 2014 om 19:52
nl
Duizenden euro's aan muntgeld waren voor twee overvallers van een automatenhal in Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven toch net wat te zwaar. Ze moesten een gedeelte achterlaten in het vakantiepark. De overvallers zijn nog zoek, de politie wil graag weten waar ze zijn.
Geschreven door

Een 23-jarige medewerkster van de automatenhal was op 16 december tegen sluitingstijd bezig met opruimen toen de twee overvallers binnenvielen.
De medewerkster moest de kluis openen, daarna werd ze vastgebonden. Volgens de politie was ze doodsbang, zeker toen even later de spelautomaten uitvielen door een tijdschakelaar en ze in het donker zat. Pas na een tijdje kon ze de beveiliging inschakelen.
Niet op de route naar de uitgangDe daders konden niet al het muntgeld uit de kluis meenemen en zochten naar een karretje. De politie vond later verderop op het vakantiepark enkele duizenden euro's aan muntgeld en het karretje terug. Dat was in de buurt van vakantiehuisje 234. Volgens de politie is dat niet op de route naar de uitgang en dat is verdacht.
De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de overvallers. Het zou gaan om twee mannen die accentloos Nederlands spreken. Ze droegen een spijkerbroek met daarboven donkere kleding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.