Eric Meijers volgt Hans Kraay jr op als trainer bij JVC Cuijk

CUIJK - Eric Meijers wordt volgend seizoen trainer van voetbalclub JVC Cuijk. Meijers en JVC Cuijk hebben donderdag een overeenkomst gesloten voor twee jaar.
JVC Cuijk moest op zoek naar een nieuwe trainer, nadat eind vorig jaar Hans Kraay jr aankondigde over te stappen naar DOVO in Veenendaal. Samen met Piet de Kruif stond Kraay sinds de zomer van 2012 voor de groep. Ook Piet de Kruif vertrekt bij de topklasser. De club heeft hem nog de functie van assistent achter Meijers aangeboden, maar daar is hij niet op ingegaan.


Vooravond van succes
Meijers hoopt volgend seizoen bij JVC Cuijk voor de prijzen spelen. "Dit is een frisse groep die aan de vooravond van succes staat."

Ook Peter Pluk, vice-voorzitter van JVC, verwacht veel van de komst van Meijers. "JVC Cuijk heeft de afgelopen twee jaar met het duo Kraaij en De Kruif een aantal stappen gezet maar gaat er vanuit dat met de komst van Meijers volgend seizoen een serieuze aanval wordt gedaan op de absolute top van het amateurvoetbal in Nederland."

Helmond sport
Eric Meijers was als voetballer actief bij NEC en SV Hatert. Als trainer begon hij in 1992 bij datzelfde SV Hatert en werkte hij tien jaar bij Achilles '29. In 2012 stapte hij over naar het betaald voetbal bij Helmond sport. Daar werd hij in oktober 2013 ontslagen wegens tegenvallende resultaten.

Meer over dit onderwerp:
eric meijers jvc cuijk voetbal hans kraay jr