Disma Reizen valt in de prijzen bij Dutch Travel Awards

15 januari 2014 om 19:25
nl
Disma Reizen heeft dinsdagavond twee prijzen in ontvangst genomen tijdens de uitreiking van de Dutch Travel Awards. Directeur Werner van Disseldorp werd uitgeroepen tot Reismanager van het Jaar. Roxanne van den Heuvel is de Beste Reisadviseur van Nederland.
Geschreven door

Disma Reizen heeft vestigingen in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oosterhout en Eindhoven. 
'Dubbel prijs'Van Disseldorp staat sinds 1994 aan het roer van de reisorganisatie. De jury roemt hem om zijn ondernemingszin en vooruitstrevende aanpak. Hij staat bekend als voorloper binnen de branche en verkoopt onder het label Beleef Reizen zelf samengestelde reizen. Roxanne van den Heuvel kwam na diverse jurygesprekken als Beste Reisadviseur van Nederland uit de bus.
"Dit is wel een heel bijzondere prijs en zo voelt het ook. Hij is voor alle Disma collega's. En als kers op de taart is mijn collega Roxanne van den Heuvel ook nog gekozen tot reisadviseur van het jaar. Dubbel feest bij Disma Reizen!", aldus Van Disseldorp.
VakantiebeursDe Dutch Travel Awards werden uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs wordt van 14 tot en met 19 januari gehouden.     

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.