Vader bezoekt wedstrijd zoon, inbreker haalt huis leeg: 'Het was zo'n mooie avond'

EINDHOVEN - Hij had een feestelijke avond verwacht, maar voor Theo Hageman uit Eindhoven eindigde de zaterdag in een mineur. Eén of meerdere dieven haalden zijn huis aan de Van Blankenburgstraat leeg terwijl hij naar het wereldkampioenschap thaiboksen van zijn zoon was. Hageman looft een beloning uit voor de gouden tip. "Alles was overhoop gehaald."
Hageman keek zaterdagavond met nog eens 250 fans naar de unieke prestatie van zijn zoon Robbie, die in de klasse tot zeventig kilogram van de Enfusion Wereldtitel de Spanjaard David Calvo versloeg.

Spullen overleden opa gestolen
"Zij wisten dat wij naar Robbie waren en waar wij wonen", zo vertelt de vader. "Ze hebben onder andere laptops , telefoons en persoonlijke spullen van de overleden opa van Robbie meegenomen. Terwijl het zo'n mooie avond was."

De complete inboedel werd omgekeerd. De foto's liegen er niet om: daarop is te zien hoe de kleren uit de kast zijn gerukt en tassen en lades ondersteboven zijn gekeerd op het bed.

Beloning van duizenden euro's
De daders kwamen binnen door een raam open te breken. De politie doet zondag nog sporenonderzoek en hoopt daarmee iets meer te weten te komen. Theo Hageman denkt dat de daders bekenden zijn die wisten dat zij weg waren. Hij looft een beloning uit van vijfduizend euro voor de gouden tip.