Nils Frahm, Interpol, CHVRCHES en nog negentien andere namen in line-up Best Kept Secret

HILVARENBEEK - Van de hypnotiserende pianoklanken van de Duitser Nils Frahm tot de elektropop van het Britse CHVRCHES; de tweede editie van het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek krijgt een gevarieerd programma met bekende namen en veel nieuws. Dit blijkt wel uit de 22 nieuwe namen voor de line-up die de festivalorganisatie woensdag bekendmaakte.

En de geruchten kloppen; festivalveteraan Franz Ferdinand staat ook op het lijstje.

Geheimen?
Hoewel er steeds minder geheim is, doet het festival zijn naam toch wel eer aan. Bands als Childhood, TRAAMS en Pink Mountaintops doen waarschijnlijk bij de meeste mensen niet echt een belletje rinkelen en blijken wellicht heel verrassend.

Net als vorig jaar lijkt het festival dus veel onbekend talent onder de aandacht te willen brengen. Maar herkenning is er ook.

Interpol
Indiegrootheid Interpol komt uit Amerika over en laat vast wat horen van het doorbraakalbum 'Turn on the bright lights' en de meestal met R&B doordrenkte elektronische muziek van Pional kennen we vooral van zijn memorabele samenwerking met John Talabot.

Wie zijn laatste wonderschone live-album 'Spaces' heeft gehoord, zal vooral uitkijken naar de show die componist en pianist Nils Frahm zal geven. Het optreden van Pete 'drugshoofd' Doherty is alleen al interessant om te zien in welke staat hij op het podium verschijnt. Op plaat mag zijn werk er met 'Babyshambles' best wezen en in die formatie speelt hij eind juni in Hilvarenbeek.

Eerder genoemde namen
In combinatie met de eerder genoemde namen van Pixies, Belle & Sebastian, Elbow en Caribou belooft het net als vorig jaar een mooi weekend te worden in Hilvarenbeek.

Deel dit artikel: