Sport woensdag: Haarhuis debuteert sterk met Fed Cup-team en Vos vrijdag gehuldigd

5 februari 2014 om 06:58
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Paul Haarhuis, de Oranje-voetbalsters en wereldkampioene veldrijden Marianne Vos.
Geschreven door

Oranje-voetbalsters in HelmondHet Nederlands vrouwenelftal voetbalt 10 april een interland in Helmond. Tegenstander is Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van het WK-kwalificatietoernooi. De wedstrijd in het Lavans Stadion van Helmond Sport begint om zeven uur 's avonds. De Oranje-voetbalsters staan tweede in de WK-kwalificatiepoule, achter Noorwegen.
Huldiging Marianne VosMarianne Vos uit Meeuwen wordt vrijdag in het gemeentehuis van Aalburg gehuldigd voor het behalen van haar zevende wereldtitel bij het veldrijden. De huldiging begint om 18.00 uur. Fans kunnen Vos tot 18.30 uur persoonlijk feliciteren met het behalen van haar titel.
Haarhuis sterk met Fed Cup-teamPaul Haarhuis uit Waalre is goed begonnen aan zijn nieuwe baan als coach van het Nederlandse Fed Cup-team. De Oranje-tennissters wonnen dinsdag de eerste groepswedstrijd in de Europees-Afrikaanse zone. Kroatië werd onder leiding van Haarhuis in Boedapest met 3-0 opzij gezet.
Bennett geplaatst in AmsterdamDylan Bennett is in de eerste ronde van het Nederlands kampioenschap squash gekoppeld aan Joris Wagenaar. De Eindhovenaar is in Amsterdam als vierde geplaatst. Bij de vrouwen is Milou van der Heijden uit Helmond als tweede geplaatst. Zij treft in de openingsronde een qualifier. Het NK begint volgende week.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.