Afhandelen schade na ongeval loopt uit de hand in Oud Gastel: man krijgt kopstoot

10 februari 2014 om 16:35
nl
Een 41-jarige man uit Oud Gastel zou zondagavond een plaatsgenoot een kopstoot hebben gegeven. Het slachtoffer wilde volgens de politie schadeformulieren invullen nadat de auto waar de man in zat tegen de spiegel van zijn bestelauto was gereden.
Geschreven door

Eerst was de bestuurster van de auto, een 47-jarige vrouw uit Oud Gastel, uitgestapt. Zij wilde de schade niet regelen met de 30-jarige man. Vervolgens mengde de 41-jarige Gastelaar zich in het gesprek. De 30-jarige man hield vol dat hij het schadeformulier wilde invullen, maar kreeg uiteindelijk de kopstoot. Daarna vertrokken de man en de vrouw.
'Situatie dreigde te escaleren'Volgens de vrouw was de aanleiding anders. Zij vertelt dat de 30-jarige man na de aanrijding over zijn toeren naar buiten zou zijn gekomen. Dit vond zij bedreigend. Volgens haar dreigde de situatie te escaleren. "Ik wilde dit normaal afhandelen. Wij hadden een kind bij ons."   De 30-jarige man liep volgens de politie een bloedneus op. Onderzoek moet uitwijzen of zijn neus is gebroken.
Aangifte bedreigingDe politie zocht de man en de vrouw na het incident op. De man was op zijn werk in Roosendaal. Hij bedreigde volgens de politie twee agenten toen zij hem meenamen naar het politiebureau. De vrouw vertelt dat de man de agenten niet heeft bedreigd. Hij zou volgens haar aan de agenten hebben gevraagd wat zij zouden doen als hun vrouw zou worden bedreigd. 
AlcoholUit een ademanalyse op het politiebureau bleek dat de 41-jarige man onder invloed was van alcohol. De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De man wordt volgens de politie dinsdag verhoord. De vrouw krijgt een proces-verbaal. De 47-jarige vrouw spreekt dit tegen. Zover zij weet krijgt zij geen proces-verbaal en wordt de man dinsdag niet verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.