Gezellig geflirt in trein tussen Den Bosch en Eindhoven: 'Hier en daar sloeg vonk over'

EINDHOVEN - Nieuwe contacten, leuke gesprekken en zelfs wat uitgewisselde telefoonnummers. Woensdag werd er geflirt in de trein van Den Bosch naar Eindhoven.
In de achterste coupé van de trein was een flirtcoach aanwezig om het flirten op gang te brengen. Tussen elf en twaalf uur in de middag denderde de trein door Brabant. De SocialCoupé is een tegenhanger van de stiltecoupé. 

Verhalenverteller Caja van der Ploeg reisde ook mee met de trein. Zij vertelde verhalen om reizigers 'te inspireren iets anders te doen dan normaal'. "Het was heel gezellig in de SocialCoupé", blikt ze terug. "En hier en daar is ook een vonk overgeslagen als ik mijn ogen mag geloven!"De NS probeert flirten in de trein te stimuleren. In het kader van Valentijnsdag onderzocht de vervoerder onder 650 reizigers in hoeverre er geflirt wordt in de trein. Een kwart van de reizigers zoekt wel eens oogcontact of flirt in de trein. Voor drie procent van de reizigers leverde het een romance op.

Brabanders, ben dus vooral niet bang om je vreemde medereiziger aan te spreken of een compliment te geven. Wie weet levert het wel iets moois op...Meer over dit onderwerp:
ns trein flirten social coupe eindhoven den bosch