René Meulensteen ontslagen als manager bij Fulham

LONDEN - René Meulensteen uit Beugen is vrijdag ontslagen als manager van Fulham. De Nederlandse oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten die de Londense club naar de laatste plaats in de Premier League brachten.

Meulensteen werd begin december vorig jaar eindverantwoordelijke bij Fulham, toen hij landgenoot Martin Jol verving, die werd ontslagen.

Het nieuws dat Meulensteen op straat staat, kwam niet al te fraai naar buiten. Fulham maakte aanvankelijk alleen bekend Felix Magath te hebben aangesteld als manager voor de komende anderhalf jaar. Over de toekomst van de Brabander werd met geen woord gerept.

'Blinde paniek'
"Ze zijn in blinde paniek geraakt", zei Meulensteen nadat de aanstelling van Magath op de website bekend was gemaakt. "Dit is een keuze op basis van emoties en angst. Maar dat is voetbal."

Meulensteen werkt eerder al in Engeland onder Alex Ferguson bij Manchester United. Ook was hij korte tijd in dienst van de Russische club Anzji. Eerst als assistent van Guus Hiddink en daarna zestien dagen als hoofdcoach.

Meer over dit onderwerp:
rene meulensteen beugen voetbal fulham ontslag
Deel dit artikel: