Sport donderdag: PSV naar Zuid-Korea, Kruijswijk maakt comeback, De Vroome uitgeschakeld

20 februari 2014 om 18:56
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor PSV weer naar Zuid-Korea, Steven Kruijswijk, die zijn comeback maakt in het wielerpeloton en tennisster Indy de Vroome, die is uitgeschakeld in Zwitserland
Geschreven door

PSV PSV maakt in mei, na afloop van het seizoen, een vriendschappelijke trip naar Zuid-Korea voor twee oefenwedstrijden tegen clubteams uit de K-League. PSV vertrekt op 19 mei en keert terug in Nederland op 25 mei. In 2003 en 2005 maakte PSV ook al reizen naar het voetbalgekke Aziatische land. Tijdens de komende trip in mei is er een vooraanstaande rol weggelegd voor Ji-Sung Park, die een legendarische status geniet in zijn vaderland.
KruijswijkWielrenner Steven Kruijswijk uit Den Bosch is opgenomen in de Belkin-ploeg voor de Tour van Langkawi. De wedstrijd in Maleisië duurt van 27 februari tot en met 8 maart. Deze week maakte Kruijswijk na lang blessureleed zijn comeback in de Volta ao Algarve. Afgelopen winter herstelde hij van een operatie aan de liesslagader. "Het is na zijn operatie natuurlijk afwachten wat zijn niveau zal zijn, maar op trainingskampen reed hij erg goed", zegt ploegleider Michiel Elijzen. "Hij was sneller op niveau dan verwacht."
De VroomeIndy de Vroome uit Cromvoirt is in de tweede ronde van het ITF-tennistoernooi van het Zwitserse Kreuzlingen uitgeschakeld. De Vroome verloor van de Tsjechische qualifier Krejsova. Het werd 2-6 en 5-7.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.