Polare-boekhandel Tilburg moet met crowdfunding weer Gianotten worden

10 maart 2014 om 19:47
nl
Boekhandel Gianotten in Tilburg lijkt er helemaal bovenop te komen. De zaak maakte tot voor kort deel uit van de failliete Polare-keten. Er is geld om de winkel in de Emmapassage over te kunnen nemen, zo melden de huidige winkelmanager, Marlous Mutsaers, en haar zoon Ruud. Via crowdfunding wordt nog meer geld ingezameld.
Geschreven door

Marlous en Ruud hebben de winkel tijdelijk weer geopend en hebben ook een crowdfunding-actie opgezet om de naam Gianotten terug te kopen, de winkel aan te passen en te investeren in een nieuwe voorraad.
50.000 euroMoeder en zoon Mutsaers willen met hun publieksactie 50.000 euro ophalen. Hun ambitie is om van Gianotten in Tilburg weer een boekhandel te maken met een breed assortiment. Ook gaan ze voor samenwerking met lokale auteurs, culturele instellingen en ondernemers.
Afgelopen zaterdag ging in Eindhoven het hernieuwde Van Piere al open. Ook deze zaak viel onder Polare.
Actie voor Adr. HeinenEind januari voerden schrijvers in Den Bosch al actie voor Adr. Heinen, de boekhandel in deze stad die ook al in moeilijkheden kwam. Breda kent eveneens een voormalige Polare-vestiging, die vroeger ook Gianotten heette.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.