Hiep hiep hoera! Sjaak Wassenberg, oudste man van Brabant, viert 106e verjaardag

14 maart 2014 om 11:36
nl
Feest in verzorgingshuis Sint Antonius in Volkel. Sjaak Wassenberg, geboren in Boekel op 14 maart 1908, viert vrijdag zijn 106e verjaardag. Meneer Wassenberg is de oudste man van Brabant.
Geschreven door

"Ome Sjaak heeft een mooi pak met een prachtig corsage aan vandaag", vertelt familielid Piet Jans. De vrouw van Jans is een nichtje van Wassenberg. "We vieren zijn verjaardag op een rustige manier. Hij kan het allemaal nog goed volgen, maar het moet niet te druk worden", zegt Jans.
Brabander zonder kapsonesHet feestvarken heeft naar zijn verjaardag toegeleefd. "Hij vindt het leuk en geniet er met volle teugen van. Zijn geheim? Hard werken, goed eten en gewoon blijven doen." Jans beschrijft meneer Wassenberg als een 'rasechte, authentieke Brabander zonder kapsones'. "Hij is altijd met beide benen op de grond blijven staan."
Dat meneer Wassenberg een rasechte Brabander is, blijkt als Jans vertelt dat zijn oom altijd 'Houdoe en bedankt!' roept als de zusters zijn woning verlaten nadat hij verzorgd is.
TrotsDe familie is trots dat 'ome Sjaak' de prachtige leeftijd in goede gezondheid heeft bereikt. Omroep Brabant is net zo trots. Hartelijk gefeliciteerd!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.