Duo met carnavalsmaskers en zes messen in auto opgepakt bij Steenbergen

14 maart 2014 om 15:11
nl
De politie heeft bij een controle op de N259 bij Steenbergen twee mannen opgepakt die zes messen en maskers in hun auto hadden liggen. Volgens een politiewoordvoerster ging het om verkleedmaskers die bijvoorbeeld bij carnaval worden gedragen. De 23-jarige man uit Halsteren en de 37-jarige man uit Bergen op Zoom hadden ook inbrekersgereedschap in de wagen liggen. Ze zijn in de cel gezet voor nader onderzoek.
Geschreven door

De politie controleerde donderdag van zes uur 's avonds tot drie uur 's nachts op diverse plekken in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.
Controle op kentekensAgenten controleerden voertuigen door de kentekens te scannen. Via de computer worden de gegevens razendsnel vergeleken met gegevens in databanken. Als iemand iets op zijn kerfstok blijkt te hebben, zoals inbraken of openstaande boetes, kan de politie hen snel in de kraag grijpen.
Man zonder legitimatiebewijsIn Oud Gastel werd een 28-jarige Pool aangehouden die geen geldig legitimatiebewijs bij zich had en een valse naam opgaf. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft in Nederland, moest mee naar het politiebureau.
Verder hield de politie een man aan die een fikse openstaande boete had openstaan en een man die nog een gevangenisstraf moest uitzitten. De politiewoordvoerster kon niet melden hoe groot de boete was en hoe lang de man de cel in moest.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.