Buurman een dag na dodelijke schietpartij op snackbareigenaar Adem Cokicli: ‘Onwerkelijk’

2 april 2014 om 11:06 • Aangepast 24 april 2020 om 11:09
nl
In de Minckelersstraat in Eindhoven zijn de sporen van de fatale schietpartij van dinsdagavond nog zichtbaar. Rechercheurs zoeken woensdagochtend naar sporen en het nieuwsgierige publieke wordt op afstand gehouden door politielinten. De schietpartij kostte snackbareigenaar Adem Cokicli het leven.
Geschreven door

Rond tien uur dinsdagavond werd de buurman van de snackbar opgeschrikt. "Ik hoorde twee of drie schoten. Toen ik mijn rolluiken weer omhoog deed zag ik de politie arriveren. Even later hoorde ik dat de snackbareigenaar was doodgeschoten. Onwerkelijk. Ik had hem aan het eind van de middag nog gesproken", vertelt Frans.
GissenDe buurman had een goed contact met de Cokicli. "Het was een goede man. Hij groette altijd en zo af en toe maakten we een praatje. Hij had het pand zelf verbouwd. Drie jaar geleden was het klaar. Daarna heeft hij het pand een tijd verhuurd. Vervolgens is hij de cafetaria zelf weer gaan runnen."
Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Was het een uit de hand gelopen overval? Een gerichte actie? Het blijft vooralsnog gissen. Frans: "Adem was altijd al goed van karakter. Hij vertrouwde iedereen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.