Envelop met 900 euro gevonden tussen ingeleverd beddengoed, Het Goed Geldrop op zoek naar eigenaar

10 april 2014 om 22:18
nl
Kringloopwinkel Het Goed in Geldrop is op zoek naar de eigenaren van een envelop met 900 euro. De envelop zat in beddengoed dat een ouder echtpaar bij de winkel had ingeleverd. Vorige week meldde het echtpaar zich met de vraag of Het Goed een envelop hadden gevonden. Dit bleek niet het geval, tot de envelop woensdag alsnog werd gevonden.
Geschreven door

En nu is Ad Vogels van Het Goed op zoek naar het echtpaar. "We weten hoe het echtpaar eruitziet, maar we hebben geen contactgegevens. Dus als het paar zich opnieuw bij ons meldt, kunnen we het geld teruggeven", zegt Vogels.
Een wonder!Dat de envelop is gevonden, mag als een wonder worden gezien. Het textiel was al naar het sorteercentrum in Eindhoven gebracht toen het echtpaar zich bij Het Goed meldde. "In dat sorteercentrum zoeken naar een envelop met geld, is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Ongelooflijk dat het geld toch is gevonden."
Het is de eerste keer in de dertien jaar die Vogels bij de kringlooporganisatie werkt, dat geld wordt gevonden bij ingeleverde spullen. "Foto's of legitimatiebewijzen vinden we regelmatig, maar geld is uitzonderlijk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.