Echtpaar krijgt van Het Goed in Geldrop gevonden envelop met 900 euro terug

14 april 2014 om 14:58
nl
Kringloopwinkel Het Goed in Geldrop heeft een envelop met 900 euro die het vorige week had gevonden, terug kunnen geven aan de rechtmatige eigenaren. De envelop zat in beddengoed dat een echtpaar bij de winkel had ingeleverd.
Geschreven door

Vorige week meldde de kringloopwinkel dat het op zoek was naar de rechtmatige eigenaren. Het koppel wil Het Goed méér dan hartelijk bedanken voor de eerlijkheid.
Een wonder!Dat de envelop is gevonden, mag als een wonder worden gezien. Het textiel was al naar het sorteercentrum in Eindhoven gebracht toen het echtpaar zich bij Het Goed meldde. "In dat sorteercentrum zoeken naar een envelop met geld, is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Ongelooflijk dat het geld toch is gevonden."
Eerder gaf de kringloopwinkel al aan dat het uitzonderlijk is dat er geld wordt gevonden. Ad Vogels werkt dertien jaar bij Het Goed en in die tijd is dit de eerste keer dat geld wordt gevonden bij ingeleverde spullen. "Foto's of legitimatiebewijzen vinden we regelmatig, maar geld is uitzonderlijk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.