Kreeft, oesters en vooral heel veel drank voor The Prodigy op Paaspop in Schijndel

SCHIJNDEL - Kreeft, oesters en vooral drank, heel veel drank. Dat is het wensenlijstje van The Prodigy. De Britse groep die zaterdag de hoofdact vormt van Paaspop in Schijndel. Maandag al stuurde The Prodigy een vooruitgeschoven post naar Schijndel om de boel te verkennen.

Deze chauffeur is volgens de organisatie supertevreden. "Het bier is goed en het zijn hier fijne mensen", zo liet hij zijn collega's al weten.

Het is voor de organisatie van Paaspop zeker belangrijk de band extra in de watten te leggen. De kans dat het optreden mag worden uitgezonden, is immers groter wanneer de leden van The Prodigy zich goed voelen in Schijndel.

'Flink zuipen'
Aan het wensenlijstje van The Prodigy is dan ook zeker voldaan. Zo zijn er extra kreeft en oesters ingeslagen en ook qua drank zit het meer dan goed.  "Ze moeten flink kunnen zuipen", zo concludeert onze verslaggever Jos Verkuijlen vrijdagmiddag op Paaspop.

Meer Paaspop? Met Omroep Brabant blijf je op de hoogte! Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws ook heel veel foto's en video's.

Meer over dit onderwerp:
paaspop the prodigy schijndel evenementen
Deel dit artikel: