Van ruilen komt... lachen: kleding scoren in de Paaspop ruilwinkel

SCHIJNDEL - Op Paaspop in Schijndel is nog veel meer te beleven dan de optredens van al die toffe bands. Voor elk ongemak is op het festival een oplossing, zo ook als je bijvoorbeeld een spontane kledingcrisis hebt.
Zo'n festival kost natuurlijk al genoeg, dus het zou zomaar kunnen dat je geen muntjes meer over hebt om nog een trui, vest of broek van te kopen. Daar hebben de Schijndelse Linda Voets, Floor Mathijssen, Martijn Melaet en Marieke Franx wat op gevonden: de ruilwinkel.

Ruilen of tegenprestatie
"Hier kun je voor allerlei kleding terecht", aldus Marieke. "Als je zelf maar iets te ruilen hebt." Nu weet natuurlijk niet iedereen dat de Ruilwinkel bestaat, dus wat als je niets te ruilen hebt? "Geen probleem, dan verzinnen wij een passende tegenprestatie!", aldus Marieke.

Wie een briljantje outfit heeft kunnen vinden én ruilen moet dat natuurlijk ook even vastleggen. De Ruilwinkel heeft daar een speciale fotohoek voor gemaakt.

De Ruilwinkel is vorig jaar op Paaspop 'in première' gegaan en reist sindsdien de festivals in Nederland af. De winkel is inmiddels dus flink gegroeid, want van ruilen komt... lachen, aldus de Ruilwinkel.

Omroep Brabant is erbij
Al het nieuws over Paaspop vind je op omroepbrabant.nl/paaspop. Zo waren we zaterdag in de Datekeet, waar de Non-de-Gène dames voor iedereen een prins of prinses op het witte paard regelen.

Omroep Brabant doet alle dagen verslag vanaf Paaspop. Vrijdag bouwde Guus Meeuwis een feestje, zaterdag ging het los met onder andere Triggerfinger en de Prodigy en zondag staat Kaiser Chiefs op het programma.
Meer over dit onderwerp:
schijndel paaspop 2014 ruilen kleding ruilwinkel