Ex-stagiaire van Hervion College in Den Bosch voor rechter wegens ontucht

2 mei 2014 om 17:28
nl
Een voormalige stagiaire van het Hervion College in Den Bosch verschijnt donderdag voor de rechter. Volgens Justitie in Den Bosch heeft ze ontucht gepleegd met een meisje en een jongen van vijftien jaar. Dit zou tussen 20 juni en 6 augustus vorig jaar zijn gebeurd.
Geschreven door

De verdachte komt uit Den Bosch en is net 28. Haar vergrijpen kwamen vorig jaar november aan het licht toen twee leerlingen van het Hervion College meldden dat ze door haar misbruikt waren.
Seksueel getinte berichtjesDe stagiaire gaf hen les. Nadat de beschuldigingen waren geuit, werd bekend dat justitie onderzoek deed naar de stagiaire. Ze zou seksueel getinte berichtjes naar minderjarige leerlingen hebben gestuurd. Volgens de twee scholieren, die anoniem willen blijven, is er meer gebeurd.
De stagiaire zou seks gehad hebben met de 15-jarige jongen, die een vorm van autisme heeft. Daarna zou ze zich vergrepen hebben aan het 15-jarige meisje. De twee slachtoffers zeggen dat de vrouw meer jongeren heeft misbruikt. Het is echter bij twee aangiftes gebleven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.