Video

Mohamed Faghlal (24) uit Den Bosch met spoed gezocht: politie beschouwt de man als zeer gevaarlijk

5 mei 2014 om 21:04 • Aangepast 24 april 2020 om 12:30
nl
De politie is dringend op zoek naar Mohamed Faghlal uit Den Bosch. De 24-jarige man is zeer gevaarlijk. Hij wordt gezocht in verband met gewelddadige overvallen en ripdeals in heel Nederland. Een ripdeal is een criminele actie waarbij een van de partijen beroofd wordt door de ander, zoals het overvallen van een hennepkwekerij.
Geschreven door

De politie is al enige tijd bezig met het onderzoek. In de zaak zijn al acht aanhoudingen verricht.
Mohamed eerder veroordeeldFaghlal is eerder veroordeeld voor betrokkenheid bij een massale vechtpartij met tientallen Marokkaanse jongeren in de Bossche wijk Kruiskamp.
Advocaat Mark Nillesen van de Bosschenaar noemde het opsporingsbericht maandagavond bijzonder overdreven. "Ze behandelen hem als een gevaarlijke psychopaat. Dat is zwaar overtrokken." Voor zover bij hem bekend wordt Faghlal gezocht voor één ripdeal waarbij is geschoten. Via familie was hij gevraagd om zich uiterlijk maandag bij de politie te melden.
Signalement: vadsig, dik postuurMohamed is 1,75 meter lang, heeft zwart krullend haar en heeft volgens de politie een vadsig, dik postuur. Hij spreekt Arabisch en Nederlands met een Brabants accent.
In het opsporingsprogramma Bureau Brabant liet de politie maandag twee foto's van de man zien: één met en één zonder baard.
Onderneem zelf geen actieDe politie adviseert om zelf geen actie te ondernemen als je mocht weten waar Mohamed Faghlal is, maar om contact op te nemen met de politie. Dat kan op 0800 - 6070 of anoniem via 0800 - 7000. Je kunt ook bellen met de Criminele Inlichtingen Eenheid op: 079 - 345 8999.   

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.