‘Toyboy Ruud Schepers komt met onthullingen in boek over affaire met Onno Hoes’

CROMVOIRT - De geruchtmakende affaire van Onno Hoes met de 24-jarige Ruud Schepers kan nog zomaar een vervelend staartje krijgen voor de man van Albert Verlinde uit Cromvoirt. De voormalige 'toyboy' van de burgemeester van Maastricht is van plan het complete liefdesverhaal op papier te zetten. Volgens ShowVandaag is hij in gesprek met een uitgever.
Het verhaal 'Mijn jaar met Onno' moet een volwaardig boek worden waarin alle details van de affaire beschreven worden. Daarnaast komen er volgens de entertainmentsite nog meer onthullingen over de buitenechtelijke relatie naar buiten.

De verhouding tussen Bosschenaar Hoes en de 24-jarige Ruud kwam eind vorig jaar aan het licht toen beide mannen al zoenend in een lobby van een hotel werden betrapt.

De misstap van Hoes
Hoes vreesde voor zijn baan en zijn huwelijk met presentator Verlinde toen bekend werd dat hij met een ander had gezoend. Door de 'misstap' van Hoes werd de stad Maastricht in een negatief daglicht gezet, stelde de gemeenteraad. De raad gaf geen sancties. Ook Verlinde vergaf zijn man.Verlinde verklaarde begin dit jaar weer gelukkig te zijn met Hoes. Ook Schepers heeft inmiddels weer een nieuwe vriend. Toch zou hij nog over de vloer komen bij de burgemeester, al is dat nooit officieel bevestigd. Het is niet bekend wanneer het boek in de winkels ligt.