Slechts één RKC-supporter in uitvak De Graafschap door recordspits

8 mei 2014 om 20:54 • Aangepast 22 november 2020 om 00:38
nl
De supporters van RKC waalwijk stonden als één man achter hun team donderdagavond in het belangrijke duel tegen De Graafschap. Letterlijk. Door de drukke avondspits stonden de bussen met fans in de file, wat er voor zorgde dat er na het eerste fluitsignaal maar één supporter op de uittribune in Doetinchem stond.
Profielfoto van
Geschreven door

De avondspits was dit jaar nog niet zo druk als op deze donderdagavond. Door regen en ongevallen stond er ruim vierhonderd kilometer file op de Nederlandse wegen.
Bovendien waren er her en der ongelukken gebeurd. Met name op de A50 bij Arnhem, op de A59 en in de Randstad staan flinke files.
Aanvoerder Sander Duits zorgde ervoor dat RKC in de tweede helft richting het uitvak speelde, waar toen wel meerdere fans zaten. Ook zorgde Duits er voor dat RKC de wedstrijd met 0-1 won.

Gratis kaartjeDe supporters die de wedstrijd niet hebben kunnen halen, krijgen een gratis kaartje voor de return, meldt RKC.
Opstelling RKC: Van Dijk; Van Hoevelen, Ivens, Prince, Amieux; Duits, Braber, Jungschläger, Anderson; Castelen, Sno.
Opstelling De Graafschap: Zwarthoed; Will, Evers, Van de Pavert, Massop; Lazic, Linssen, Breinburg, Koolhof; Kabasele, Vermeij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.