Sarah Bettens (K's Choise) bij presentatie thriller Bredase schrijfster

10 mei 2014 om 15:43 • Aangepast 24 april 2020 om 12:41
nl
De van oorsprong Belgische zangeres Sarah Bettens van K’s Choice is woensdag 14 mei in Breda voor de officiële presentatie van de thriller De Campus van de Bredase schrijfster Nathalie Pagie. In boekhandel Van Kemenade& Hollaers zingt ze onder meer het nummer Not An Addict, dat ook in het boek voorkomt.
Geschreven door

De Campus gaat over rechtenstudente Cleo die voor een semester naar een Canadese universiteit vertrekt. Ze heeft daar de tijd van haar leven, tot een van haar docenten dood wordt gevonden. Dan slaat de stemming om. Cleo raakt verstrikt in een web van intriges, waarin niemand is wie hij lijkt.
GeluktDat het Nathalie Pagie is gelukt om de zangeres voor de presentatie te strikken, was meer geluk dan wijsheid, vertelde ze bij het Omroep Brabant radioprogramma Alles Mag op Zaterdag. "Ik heb gewoon een mailtje gestuurd omdat ik dacht dat Sarah nog in België woonde. In mijn visie kon ze dan wel even op een neer. Maar ze woont blijkbaar al jaren in de Verenigde Staten. Dat maakte de kans meteen een stuk kleiner. Ik had nooit gedacht dat het zou lukken."
Het verbaasde haar dan ook dat er toch een toezegging kwam. "Sarah wilde wel komen als ze toch in Europa moest zijn. Dan kon ze het combineren. Later kreeg ik bericht dat het kon als het op 14 mei zou zijn. Daar heb ik natuurlijk mijn plannen aan aangepast."
DebuutDe Campus ligt inmiddels in de boekhandel. Voor Pagie is het haar tweede boek. Haar debuut heet De toneelclub.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.