Video

Foto's - Moeders in het zonnetje gezet: 'Ik bof ontzettend met mijn kinderen'

11 mei 2014 om 12:10 • Aangepast 22 november 2020 om 00:35
nl
Een ontbijtje op bed en 'n bosje felgekleurde bloemen: het is zondag Moederdag. Voor even hoeven moeders niet zo hard te werken en mogen ze het er eens lekker van nemen.
Profielfoto van
Geschreven door

Ook in verschillende andere landen is het zondag een verwendag voor moeders, zoals in Duitsland, Italië, Zwitserland en de Verenigde Staten. We overladen onze moeders massaal met cadeautjes, zoals bonbons en cosmetica. Maar het populairst zijn nog steeds de bloemen, weet onderzoeksbureau Q&A.
Moeder krijgt liefst een bloementjeEen Nederlandse moeder krijgt het liefst een bloementje. Precies 43 procent kiest daarvoor, zo becijferde Q&A na onderzoek onder bijna 1.100 Nederlanders. Moeders zien daarnaast graag een zelfgemaakt kaartje (28 procent) en een wellnessproduct als cosmetica, parfum of een verzorgingsproduct (24 procent).
De wensen van de moeders liggen volgens Q&A enigszins in lijn met wat bijvoorbeeld hun kinderen voor ze kopen. Bijna de helft van de kinderen zegt een bloementje te kopen - áls ze meedoen aan Moederdag. Een derde ziet de verwendag voor moeders namelijk niet zitten, omdat het te commercieel zou zijn.
Hoe vier jij Moederdag?Hoe verras jij je moeder? Laat het ons weten op onze Facebookpagina. Heb je niets te zeggen, maar wel iets te laten zien? Je kunt ook een foto insturen via [email protected]. De mooiste zetten wij bij dit artikel. Een originele manier om je moeder te verrassen!

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!