Video

Twee doden bij autobrand en ongeluk op A2 bij Liempde, slachtoffers verbrand in auto

24 mei 2014 om 15:44 • Aangepast 24 april 2020 om 13:15
nl
Bij een ongeluk op de snelweg A2 bij Liempde zijn twee mensen overleden nadat hun auto in brand vloog. De snelweg was richting Den Bosch afgesloten tussen knooppunt Ekkersweijer en Boxtel. Verkeer van Eindhoven naar Den Bosch kon omrijden via Tilburg over de A58 en A65.
Geschreven door

Rond halfzes ging de weg weer open. Het verkeer dat achter het ongeluk in de file stond, werd langs het ongeluk geleid.
Auto uitgebrand na botsingHet gaat om een ongeluk tussen twee personenauto's, die botsten rond 13.00 uur op elkaar. Eén auto is helemaal uitgebrand. De twee inzittenden zijn overleden. De inzittenden van de andere auto raakten niet gewond.
"We zitten nog met veel vragen", vertelt politiewoordvoerder Henri van Pinxteren. "Het is niet duidelijk of de auto eerst in brand vloog en de auto's daarna op elkaar botsten, of andersom."
Geprobeerd inzittenden te reddenGetuigen hebben geprobeerd om de inzittenden uit de auto te halen, maar dat is niet gelukt. De politie weet nog niet wie de slachtoffers zijn. "Hun identiteit moet nog worden vastgesteld. De lichamen zijn verbrand, dus dat is lastig. Wellicht moet dat via DNA gebeuren."
Omstanders werden op grote afstand gehouden. De hulpdiensten zette schermen op rondom het ongeval zodat de gebotste auto's niet te zien waren. De verkeersongevallendienst heeft ter plekke onderzoek gedaan. De uitgebrande auto zijn meegenomen voor onderzoek.
Getuigen gezochtDe politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van het ongeluk, maar wellicht niet zomaar konden stoppen op de snelweg.[tweet:body:https://twitter.com/JosVerkuijlen/status/470183988272037888][YouTube:body:http://youtu.be/S57yhBo9_qU]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.