Geen sauna of Michelinster restaurant, toch het op één na beste hotel van Nederland: Stille Wilde

OISTERWIJK - Het heeft geen sauna, zwembad of Michelinster restaurant maar toch is hotel Stille Wilde verkozen tot het op één na beste hotel van Nederland. Bezoekers van Zoover.nl beoordeelden het Oisterwijkse hotel met maar liefst een 9,4. Alleen een hotel aan zee was met één tiende verschil net een fractie beter.
Danielle en Erik van Leemput startten twintig jaar geleden hun hotel in de Oisterwijkse bossen. "Toen was het nog een echte Brabantse boerderij. De eerste acht jaar sliepen we in een caravan. We hebben alles zelf opgebouwd tot wat het nu is", aldus het trotse stel.

Gastvrijheid
De Zooveraward is een publieksprijs. "Dat is het mooie aan deze prijs vind ik. Je hebt een goed product, maar je hoeft geen luxe product te hebben om gastvrij te zijn."

De reacties op Zoover zijn lovend. Op de onderdelen service, gastvrijheid en eten scoort het hotel de ene tien na de andere. "Ons codewoord is gastvrijheid. We krijgen daar veel complimenten over. Wat eigenlijk heel vreemd is, want dat is ons vak. Dat moet overal zo zijn. Toch valt het op."