Geen biedingen voor Raamsdonksveerse tafel van nucleaire top, hoop gericht op laatste veilingsdag

5 juni 2014 om 16:03 • Aangepast 24 april 2020 om 13:43
nl
Nog maar één dag kan er geboden worden op de Raamsdonksveerse vergadertafel die is gebruikt tijdens de nucleaire top in Den Haag. Maar tot nu toe is er nog geen enkel bod uitgebracht. Koen van Berlo van Fraai Projecten, die de tafel heeft gemaakt, heeft zijn hoop gericht op de laatste veilingdag.
Geschreven door

Aan de tafel werd tijdens de top in maart vergaderd. Zo zaten onder andere de Amerikaanse president Barack Obama en de Duitse bondskanselier Angela Merkel eraan.
Eind maart werd al bekend dat de tafel geveild ging worden. Toen stond de prijs op minimaal 24.150 euro. Intussen is de prijs verlaagd naar 12.500 euro om de tafel aantrekkelijker te maken voor kopers.
Niet in container"Ik wist niet wat ik moest verwachten van de veiling," vertelt Van Berlo. "Er is wel veel belangstelling voor geweest, maar nog geen bod. De laatste dagen gaan de zakelijke bieders los. Er kan dus nog van alles gebeuren. Er hoeft maar één bieder tussen te zitten."
De veiling sluit vrijdagmiddag. Van Berlo: "Ik weet nog niet wat ik doe als hij niet geveild wordt. We gingen ervanuit dat er minstens één iemand in geïnteresseerd in was. We gaan hem dan in ieder geval niet in de container gooien, maar er een andere bestemming voor vinden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.