Frans Bauer, Falco Benz en Wim van de Donk kleuren marathonuitzending Brabantse Nachten Zijn Lang

EINDHOVEN - Het zit erop; de marathonuitzending van Brabantse Nachten Zijn Lang. De hele nacht van vrijdag op zaterdag hebben we je wakker gehouden en dat begon allemaal met Frans Bauer als speciale gastpresentator.
Bauer kreeg bij binnenkomst al een grote verrassing. Door Wim van de Donk, de Commissaris van de Koning, werd de artiest benoemd tot Nachtcommissaris van de Koning, de eerste van Nederland.Anneke van Giersbergen en Falco Benz
Later op de avond waren er heel veel optredens van onder andere Anneke van Giersbergen, Pater Moeskroen en singer-songwriter Mathijs Leeuwis. Falco Benz stond afgelopen weekend nog op Best Kept Secret Festival en kwam ook een kleine set draaien bij Omroep Brabant.

Brabantse Nachten Zijn Lang, het nachtradioprogramma dat iedere vrijdagnacht te beluisteren is op Omroep Brabant, is één keer per jaar extra lang. Dan duurt het programma niet tot twee uur 's nachts, maar tot negen uur in de ochtend met live muziek, spelletjes, bloopers, gasten, verslaggevers en presentatoren. Dit alles in een heerlijke (on)georganiseerde chaos.

Vliegende reporters
Presentatoren Kristian Westerveld en Maarten Kortlever kwamen deze nacht bij mensen thuis. Zij functioneerden dit keer als de vliegende reporters.