Tilburger aangehouden voor inbraak in pand met hennepkwekerij kort na schietpartij in Culemborg

1 juli 2014 om 17:57
nl
Een 27-jarige Tilburger is in de nacht van zondag op maandag aangehouden kort na een schietpartij in Culemborg. Dat meldt de politie dinsdagmiddag.
Geschreven door

Hij wordt niet verdacht van het neerschieten van het slachtoffer, maar wel van een inbraak in een bedrijfspand waar duizend wietplanten stonden. Ook een 24-jarige inwoner van Culemborg werd aangehouden voor de inbraak.
Connectie met schietpartij onduidelijkDe politie vond de kwekerij in de buurt van de plek waar de neergeschoten man werd gevonden. Of er een link is tussen de hennepkwekerij en de schietpartij, kan de politie niet melden.
Een 23-jarige Rotterdammer raakte gewond bij het schietincident. Hij werd om vier uur 's nachts op de Erasmusweg gevonden. Hij was bij kennis toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden voor de schietpartij.
HennepkwekerijDe politie ontdekte na onderzoek de hennepkwekerij in het bedrijfspand. Het bleek dat er een deur was opengebroken. Een van de eigenaren van het pand meldde zich na de vondst van de hennepplanten. Hij werd aangehouden, maar mocht na verhoor weer naar huis.
De politie onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.