Gezin uit Sint-Michielsgestel omgekomen bij rampvlucht MH17 in Oekraïne

19 juli 2014 om 19:41
nl
Bij de ramp met het neergestorte vliegtuig van Malaysia Airlines is ook een gezin uit Sint-Michielsgestel om het leven gekomen. Het gaat om John Paulissen, zijn vrouw Yuli Hastini en hun kinderen Aryuna (5) en Sri (3). De namen komen overeen met de passagierslijst die de luchtvaartmaatschappij zaterdagmiddag heeft vrijgegeven. Het aantal omgekomen Brabanders komt hierdoor uit op 48.
Geschreven door

De burgemeester van de gemeente Sint-Michielsgestel heeft geschokt gereageerd op de dood van de familie Paulissen. "Wij betuigen ons diepste medeleven aan alle familie, vrienden en andere nabestaanden", schrijft burgemeester Jan Pommer op de gemeentesite.
Volgens de burgemeester woont de familie van Yuli in Indonesië. Andere familie van het gezin woont in Limburg. Daarom was niet meteen duidelijk dat het Gestelse gezin was omgekomen. "De peuterspeelzaal en de school van de kinderen vernam via sociale media dat het gezin mogelijk betrokken was bij de vliegramp", zegt  Pommer.
Roald Dahl-schoolAryuna was een leerling in groep 2 van de Roald Dahl-school. "Wij zijn geschokt, heel verdrietig. Het idee dat we hen na de vakantie niet meer terugzien op onze school, is zo onwerkelijk", aldus de school.
Maandag ligt een condoleanceregister in het gemeentehuis. Ook kinderen kunnen daar hun bericht achterlaten voor de overleden familie. Die avond is er vanaf zeven uur ook de mogelijkheid om in het gemeentehuis de ramp te herdenken en stil te staan bij het verlies van de familie. Kinderen zijn daarbij ook welkom. Er is Slachtofferhulp aanwezig.
De vliegramp met zeker 48 Brabantse doden is een van de grootste crashes die Nederland ooit heeft gekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.