Zet de biertjes maar weer koud, de zomer komt terug: woensdag plaatselijk 25 graden

31 augustus 2014 om 14:41 • Aangepast 21 november 2020 om 22:47
nl
Haal die korte broeken en shirtjes maar weer uit de kledingkast: het wordt weer zomers weer in Brabant. De afgelopen weken kwam het kwik lokaal niet boven de vijftien graden, maar vanaf woensdag overstijgt de temperatuur de zomerse grens van 25 graden. Dat laten meteorologen van weeronline.nl zondagmiddag weten. Een prima begin van de maand september dus.
Profielfoto van
Geschreven door

Het fraaie zomerweer houdt sowieso enkele dagen aan. Donderdag lopen de temperaturen naar verluidt nog verder op tot 27 graden. Volgens weeronline.nl hebben we het aankomende weer te danken aan ex-orkaan Cristobal. De orkaan brengt flink wat warme lucht met zich mee richting IJsland.

Wachten op privacy instellingen...

Fraaie zomerdagenDeze week wordt het weer geleidelijk beter. Maandag blijft het droog en in het zuidwesten kan het wel 21 graden worden. Ook de dag daarop blijft het droog met een mix van wolkenvelden. Het wordt dan tussen de 20 en 22 graden.
Wie graag de barbecue wil aansteken of lekker een drankje wilt pakken op het terras, kan dat het beste op donderdag doen. Hierop scoort de dag een 9. Ook vrijdag kan nog een fraaie zomerdag worden. Het KNMI verwacht dat het tussen de 23 en 25 graden wordt. In het weekend wordt het waarschijnlijk weer wat koeler.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!