PSV is klaar met Zakaria Bakkali: aanbod contractverlenging ingetrokken

EINDHOVEN - PSV heeft het helemaal gehad met Zakaria Bakkali. De club heeft het voorstel voor contractverlenging van de 18-jarige Belg ingetrokken.
Het huidige contract van Bakkali loopt aan het einde van dit seizoen af en dat blijft nu gewoon geldig, zo meldt PSV. Bakkali blijft voorlopig spelen bij Jong PSV.

Breuk met zaakwaarnemer
De aanvaller breekt verder met zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr., die hem pas drie weken vertegenwoordigde. Het doel was toen om de vastgelopen contractonderhandelingen met PSV nieuw leven in te blazen.

"Ik heb geprobeerd om Zakaria voor PSV te behouden omdat dat het beste is voor zijn ontwikkeling. Dat is niet gelukt. We hebben andere ideeën en daarom heb ik de samenwerking stopgezet", reageert Ploegsma. Wat Bakkali hier precies mee wil bereiken blijft onduidelijk. Ploegsma: "Hij wil niet weg en ook niet tekenen."

Probleemgeval
Bakkali is al langere tijd een probleemgeval bij PSV. Keer op keer weigert hij zijn contract te verlengen. De afgelopen maanden zijn diverse buitenlandse clubs in verband gebracht met Bakkali en ook PSV hoopte op een transfer. De Eindhovenaren hadden zelfs al een akkoord met het Spaanse Atletico Madrid, maar Bakkali weigerde ook daar te tekenen.
Meer over dit onderwerp:
psv voetbal eredivisie jong psv zakaria bakkali