Sport zaterdag: Kozakken Boys, Destil Trappers en Jeffrey Wammes

4 oktober 2014 om 23:00
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Jeffrey Wammes, Michael van Gerwen, Kozakken Boys, Destil Trappers,Tachos en Maikel Scheffers.
Geschreven door

Kozakken Boys pakt punt tegen SpakenburgTopklasser Kozakken Boys uit Werkendam heeft zaterdagmiddag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Spakenburg. Bij rust was het 2-2. Voor Kozakken Boys scoorden Kees Tol (15'), Yoann de Boer (31') en Kees Tol (80'). De club uit Werkendam gaat aan kop in de Topklasse Zaterdag met zestien punten uit zeven wedstrijden. [Tweet:body:https://twitter.com/KozakkenBoys/status/518407656558829570]
Destil Trappers wint eerste wedstrijd Ron BertelingschaalDestil Trappers heeft zaterdag met 2-4 gewonnen van Flyers Heerenveen. Het was het eerste duel in de strijd om de Ron Bertelingschaal. In Heerenveen scoorden Tony Demelinne, Ivy van den Heuvel en Peter van Biezen (2x) scoorden voor de Tilburgers. Zondagmiddag om drie uur volgt de return in Tilburg.[YouTube:body:http://youtu.be/F-0twtHYx1I]
Tachos onderuit tegen Swift ArnhemTachos is zaterdag onderuit gegaan in eigen huis tegen Swift Arnhem. De bezoekers waren met 25-28 net iets te sterk voor de Waalwijkers. Beide handbalploegen wisten niet te overtuigen.
Turners op dreefJeffrey Wammes van Flik-Flak in Den Bosch bezet op het WK turnen met de Nederlandse mannenturnploeg halverwege de kwalificaties voor de landenwedstrijd de tiende plaats. Wammes, Epke Zonderland, Casimir Schmidt, Michel Bletterman, Boudewijn de Vries en Anthony van Assche kwamen vrijdag in de derde subdivisie tot een teamscore van 335,051. Het doel van de Oranje-equipe is om een plaats bij de beste 24 landen te veroveren. Dan zou Nederland verzekerd zijn van deelname aan het pre-olympische WK in Glasgow.
MVG treft Van der Voort in DublinMichael van Gerwen moet het in de eerste ronde van het World Grand Prix-dartstoernooi opnemen tegen zijn goede vriend Vincent van der Voort. Dat heeft de loting uitgewezen. Het World Grand Prix-toernooi in Dublin is een van de grootste toernooien van de dartsbond PDC. Het evenement begint maandag. Van Gerwen en Van der Voort treffen elkaar dinsdag. De darter uit Gemonde won het toernooi in 2012.
Scheffers halve finalistMaikel Scheffers heeft de halve finale bereikt van het Open de la Baie de Somme-tennistoernooi. De rolstoeltennisser uit Dorst klopte vrijdag Ronald Vink. Scheffers verloor de eerste set nog met 6-7, maar de twee sets daarna pakte hij met 6-3 en 6-2. Zaterdag ging Scheffers met 6-2 en 6-4 onderuit tegen Olsson.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.