Slechts één tip over mishandeling Jo Vlemmix uit Eindhoven na uitzending Bureau Brabant

22 oktober 2014 om 12:05 • Aangepast 24 april 2020 om 18:51
nl
Bij de politie is na de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant slechts één tip binnengekomen over de mishandeling van Eindhovenaar Jo Vlemmix. De bruikbaarheid van de tip wordt volgens een woordvoerder nog onderzocht. De aandacht voor de mishandeling in het tv-programma Opsporing Verzocht leverde nog geen enkele tip op.
Geschreven door

In het programma Bureau Brabant maakte de politie deze week bekend dat er mogelijk een tweede dader was betrokken bij de mishandeling van de 87-jarige Jo Vlemmix uit Eindhoven. Er is geen signalement van de mogelijk tweede dader gegeven. In tegenstelling tot de eerste dader is de mogelijk tweede dader niet vastgelegd op videobeelden.
Ook is de politie nog op zoek naar een anonieme tipgever die interessante informatie over de zaak heeft gegeven.
Mishandeling op begraafplaatsIn maart werd de 87-jarige Jo Vlemmix zwaar mishandeld op een begraafplaats in Eindhoven. Dat gebeurde op het moment dat hij het graf van zijn vrouw bezocht op de begraafplaats achter de St. Petruskerk in Eindhoven. De belager nam toen 120 euro mee. Later werd de portemonnee van Vlemmix leeg teruggevonden.
Tien weken later kwam Vlemmix zijn belager per toeval tegen. Hij ging zelfs in de achtervolging maar raakte de verdachte kwijt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.