Mogelijke getuige gewelddadige dood Juliette Bouhof meldt zich

12 november 2014 om 12:32
nl
Er heeft zich iemand gemeld die getuige zou zijn geweest van de gewelddadige dood van Juliette Bouhof uit Geldrop. Het 17-jarige meisje werd op zondag 26 oktober dood gevonden in het centrum van Eindhoven.
Geschreven door

Koen B. (22) uit Heeze, de ex-vriend van het slachtoffer, werd kort na de vondst van het meisje gearresteerd. B. was samen met Juliette op bewakingscamera's van De Lage Landen te zien, de nacht voordat ze werd gevonden.
De politie deed in het opsporingsprogramma Bureau Brabant van maandagavond een oproep aan mogelijke getuigen om zich te melden.
Mogelijk vier directe getuigenDe politie vroeg specifiek naar vier mensen die rond tien over drie 's nachts langs het gebouw van De Lage Landen aan de Vestdijk liepen, waar het slachtoffer later werd gevonden. Eén getuige heeft zich nu dus gemeld naar aanleiding van de uitzending van Bureau Brabant op Omroep Brabant TV, zo maakte de politie woensdag bekend.
Ook is de politie nog op zoek naar andere mensen die in de nacht van 25 oktober tussen kwart voor drie zomertijd en vijf uur wintertijd in de buurt van de Vestdijk zijn geweest. Juliette is die nacht ook op Stratumseind geweest, wellicht heeft ook iemand haar daar gezien.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.