Waar koop je de mooiste kerstboom voor het minste geld? Wij zochten het voor je uit

EINDHOVEN - Bijna iedereen die dit jaar een kerstboom koopt, doet dat deze week. Topdrukte dus bij tuincentra, bloemenwinkels en zelfs bij supermarkten. Maar waar koop je nu de mooiste kerstboom voor het minste geld? Omroep Brabant ging kerstboomshoppen en zocht het voor je uit.
De kerstvierder met de krappe beurs is misschien nog wel het beste af bij de supermarkt. Bij de Albert Heijn in Eindhoven koop je al voor 6 euro een mooi boompje.

Nordmann
Wil je net een net iets grotere en mooiere boom, dan kom je al snel uit bij een speciaalzaak, zoals het tuincentrum. Bij Intratuin in Nuenen koop je een prachtige drie meter hoge Nordmann voor 69 euro. Het kost wat, maar dan heb je ook iets.

En mocht je nu niet zo hechten aan de 'echtheid' van je kerstboom en ben je bereid te investeren in de toekomst, dan kun je vanaf een euro of honderd op allerlei plaatsen een kunstboom krijgen.

Winnaar
Onze winnaar is de ouderwetse kerstboom van de boer. Bij boeren overal in de provincie krijg je tussen de 15 en de 30 euro een mooie kerstboom, zo groot als je wilt.