Tientallen vernielingen en inbraken in Gemert-Bakel: politie pakt weer verdachten op

23 december 2014 om 13:09
nl
De politie heeft de afgelopen dagen opnieuw verdachten opgepakt voor een serie inbraken en vernielingen in de gemeente Gemert-Bakel. Het gaat om vier mannen van 18 en 19 jaar oud uit Bakel en Milheeze. Ze zouden vorige maand hebben ingebroken in de kantine van sportpark ’t Rooi aan de Rooiweg in Milheeze.
Geschreven door

Ook zijn er vernielingen aangericht en worden de arrestanten beschuldigd van het beschadigen van elf auto’s in de buurt van het sportcomplex.
Tientallen incidentenDe mannen zijn eveneens verdachten in een onderzoek naar tientallen incidenten in Bakel, waaronder in sportpark Geneneind aan de Bergroosstraat. Hiervoor werden eerder acht inwoners van de gemeenten Gemert-Bakel en Helmond opgepakt.
Terwijl dit onderzoek loopt, zou een aantal verdachten het bovendien gemunt hebben op ’t Rooi. Een 17-jarige jongen uit Bakel is ook verhoord over zijn vermeende betrokkenheid bij de inbraak en vernielingen bij het sportcomplex. Hij is niet aangehouden.
Tv, fris en eten gestolenIn de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november werd bij de kantine van het sportpark een tegel door een ruit gegooid. Vervolgens werden er in de kantine verschillende vernielingen aangericht, waaronder het van de muur trekken van een televisie.
Het toestel werd meegenomen en kapotgeslagen op straat achtergelaten. Verder werden frisdrank en etenswaren gestolen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.