Topmodel Lara Stone met dood bedreigd door fans Justin Bieber vanwege campagne Calvin Klein

LONDEN - Topmodel Lara Stone uit Mierlo heeft via Twitter doodsbedreigingen ontvangen van fans van Justin Bieber. Deze zogeheten 'Beliebers' zijn boos op het Brabantse supermodel omdat in de nieuwe campagne van Calvin Klein te zien is hoe ze met haar halfnaakte lichaam over dat van het puberidool ligt.
De fans van Justin Bieber schuwen geen harde woorden over de campagne. Zo schrijft een Twitteraar dat Stone vooral Bieber 'niet moet aanraken' om daar aan toe te voegen dat ze niet jaloers is, maar heel jaloers. In een andere tweet schrijft ze: "Ik vermoord die meid", zo schrijft onder meer de Amerikaanse roddelsite TMZ.Lara Stone zelf heeft nog niet gereageerd op de bedreigingen via Twitter. Haar man, de Engelse komiek David Walliams wel. Hij vraagt zich op Twitter af waarom iemand het hoofd van Justin Bieber 'gephotoshopt heeft op wat duidelijk mijn lichaam is'.


Lara Stone is al sinds 2008 het gezicht van het Amerikaanse onderbroekenmerk. Zo was er in 2010 een hoofdrol weggelegd voor het Mierlose model in de campagne voor CK One, het parfum van Calvin Klein.

Ophef niet nieuw
Het is niet de eerste keer dat een campagne met haar voor ophef zorgt. Zo wilde de Australische overheid een poster van Stone voor Calvin Klein van de straten weren, omdat de foto te aanstootgevend zou zijn.Maar zoals Lara Stone weet, zoals Calvin Klein weet, zorgt ophef over een campagne dat de verkoopcijfers alleen maar omhoog gaan. De Amerikaanse onderbroekengigant heeft ook nog niet gereageerd. Dat zal het waarschijnlijk doen door de bekendmaking van de volgende kwartaalcijfers.