Lara Stone negeert versierpogingen Justin Bieber tijdens fotoshoot: 'Je bent maar een kind'

DEN BOSCH - Popidool Justin Bieber zou tijdens de fotoshoot van Calvin Klein geprobeerd hebben supermodel Lara Stone uit Mierlo te versieren. Het Brabantse supermodel ging niet in op de avances van de wereldberoemde tienerster, zo meldt de website Breathe Heavy.
In de nieuwe campagne van Calvin Klein is te zien hoe Stone met haar halfnaakte lichaam over dat van Justin Bieber ligt. Dat kwam haar op doodsbedreigingen door fans van Justin Bieber te staan. Zo liet een 'Belieber' op Twitter weten dat ze Stone ‘zou vermoorden’.

'Onderbroek wat voller'
Breathe Heavy oppert dat Bieber in feite een stuk minder gespierd is dan op de foto's te zien is. Ook zijn witte onderbroek is volgens de site wat ‘voller’ gemaakt met behulp van Photoshop.

Tijdens de fotoshoot zou de zanger zich flink misdragen hebben. “Hij probeerde Lara Stone de hele tijd te versieren. Lara moest uiteindelijk ingrijpen en Justin Bieber duidelijk maken dat hij eigenlijk nog maar een kind is”, vertelt een bron aan Breathe Heavy.


Het gezicht van Calvin Klein
Lara Stone is al sinds 2008 het gezicht van het Amerikaanse onderbroekenmerk. Zo was er in 2010 een hoofdrol weggelegd voor het Mierlose model in de campagne voor CK One, het parfum van Calvin Klein.